15/2/17



L’Església, casa de tots
Pasqua Comunitària Familiar Salesiana 2017
Can Vilalta (Moià)
Del 13 al 16 d´abril
pasquafamiliarsalesiana.blogspot.com.es/
PASQUA COMUNITÀRIA FAMILIAR SALESIANA 2015
QUE ÉS? : un espai de creixement, trobada, reflexió i convivència per celebrar la Pasqua en COMUNITAT, des de la realitat de cadascú.
QUI SOM? : Membres de diferents comunitats cristianes (adults, joves i nens), moltes d’ambients salesians, que volen viure l’experiència de la pasqua en comunitat.
QUI S´HI POT APUNTAR? : adults, joves, famílies amb fills petits o adolescents, parelles, grups de reflexió, etc... que vulguin celebrar i compartir la Pasqua en comunitat.
COM ESTÀ ORGANITZADA? : a més de les celebracions que corresponen a la Pasqua, hi ha activitats matí i tarda que ens permeten a tots viure-la i entendre-la des d´una perspectiva que proposa cadascun dels grups que participen en la seva organització sota un lema comú als tres dies. El lema d´aquest any és: L’Església, casa de tots.
DINÀMICA: hi ha activitats i materials adaptats a tres nivells: els joves i adults, els adolescents i els nens. Les celebracions són sempre el punt de trobada de tots.
DADES GENERALS
QUAN: del dijous 13 d´abril a la tarda fins diumenge 5 d´abril al migdia.
A ON? : A Can Vilalta, a 3 Km de Moià, direcció l´Estany.
PREUS : Adults i joves (+ 15 anys): 110 euros; 6-15 anys: 80 euros; 2-5 anys: 55 euros; 0-1 any: gratuït.
QUE CAL PORTAR? : - El sopar del dijous, per cadascú - Alguna cosa per compartir a la vetllada de Pasqua- El necessari per a dormir (pijama, sac de dormir o llençols,   neteja personal, tovallola, roba d´abric, ....)- Bíblia, quadern, bolígraf, .....
FINS QUAN ENS PODEM INSCRIURE? : Fins el 25 de març
SI TENIM DUBTES? COM ACLARIR-LOS? :Envia la teva consulta a la Sònia sonia.montalban@salesians.cat o al telèfon 93 206 59 10
POTS TROBAR MÉS INFORMACIÓ A:     pasquafamiliarsalesiana.blogspot.com
SI ENS VOLEM INSCRIURE?:Fer l´ingrés del total del cost a CATALUNYA CAIXA2013 - 0021 - 01 - 0500040333Titular: Societat de Sant Francesc de Sales Concepte: PASQUA COMUNITÀRIA FAMILAR + cognoms Envia còpia de l´ingrés i la següent butlleta a sonia.montalban@salesians.cat